2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Salvini: A migránsok szállításával az NGO-k az olaszok ellen indítottak támadást

Az Open Arms migránshajó tavaly nyáron szándékosan Olaszország felé indult el és előre kitervelték az akciót - mondta a bevándorlásellenes Liga vezetője. Matteo Salvini szerint a spanyol felségjelzésű NGO-hajónak Spanyolországtól vagy a közelebbi Máltától kellett volna kikötést kérnie. A volt belügyminiszter hangsúlyozta: tiszta a lelkiismerete, mivel az olaszok védelmében nem adott kikötési engedélyt az NGO-hajónak. A politikus hozzátette: őrület, hogy ezért kell bíróság elé állni, de nem fél a tárgyalástól. Matteo Salvini mentelmi jogát február 12-án a szenátus megvonta, mivel tavaly nyáron megtagadta, hogy a Gregoretti katonai hajóval érkezett migránsok azonnal partra szálljanak.

  • Salvini: A migránsok szállításával az NGO-k az olaszok ellen indítottak támadást

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Hamász felfüggeszti a tűzszüneti tárgyalásokat

A Hamász felfüggeszti a tűzszüneti tárgyalásokat

A Hamász felfüggeszti részvételét az Izraellel közvetetten folytatott tűzszüneti tárgyalásokon a több tucat emberéletet követelő rafahi légicsapás miatt - közölték hétfőn a radikális iszlamisták képviselői a dpa német hírügynökséggel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!