2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Rózsaszín motorostüntetés Isztambulban

Rózsaszín tüntetés Törökországban. A pinkbe öltözött motorosfutárok felvonulással demonstráltak, és sztrájkba kezdtek az elszálló infláció miatt és a magasabb bérekért. A tüntetők azt mondták, tarthatatlanok a mostani fizetések. A motorosok kijelentették, addig folytatják a sztrájkot, amíg a kormányzat nem vezet be jelentős változtatásokat. A líra mélyrepülése miatt már leváltották a török pénzügyminisztert, és Erdogan elnök pozíciója is veszélyben lehet. Amíg Törökországban az összeomló gazdaság miatt mindennaposak a tüntetések, addig Erdogan Kijevben tárgyal az orosz-ukrán konfliktus megoldásáról.

  • Rózsaszín motorostüntetés Isztambulban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A hídpénz-botrányt is napirendre vennék a balliberális politikusok az Európai Parlamentben?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!