2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Erdély és Románia 11:00

Külföld

Rózsaszín motorostüntetés Isztambulban

Rózsaszín tüntetés Törökországban. A pinkbe öltözött motorosfutárok felvonulással demonstráltak, és sztrájkba kezdtek az elszálló infláció miatt és a magasabb bérekért. A tüntetők azt mondták, tarthatatlanok a mostani fizetések. A motorosok kijelentették, addig folytatják a sztrájkot, amíg a kormányzat nem vezet be jelentős változtatásokat. A líra mélyrepülése miatt már leváltották a török pénzügyminisztert, és Erdogan elnök pozíciója is veszélyben lehet. Amíg Törökországban az összeomló gazdaság miatt mindennaposak a tüntetések, addig Erdogan Kijevben tárgyal az orosz-ukrán konfliktus megoldásáról.

  • Rózsaszín motorostüntetés Isztambulban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!