2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 11:00

Külföld

Rosszul lett valaki Trump beszéde közben, a volt elnök azonnal megszakította a gyűlést + videó

Empátiájáról tett tanúbizonyságot Donald Trump a Nevadában tartott kampánygyűlés közben.

  • Rosszul lett valaki Trump beszéde közben, a volt elnök azonnal megszakította a gyűlést + videó

Korábban írtunk már Donald Trump nevadai kampánygyűléséről, ahol a korábbi elnök egyetlen mondattal egyszerre szúrt oda Nikki Haley republikánus ellenfelének és a regnáló amerikai elnöknek is. Trump szerint alkalmassági és kognitív tesztet kellene elvégeznie mindenkinek, aki elindul az amerikai elnökválasztáson.

Ugyanezen a rendezvényen történt egy rendkívüli esemény is: miközben Donald Trump a beszédét tartotta, a hallgatóság soraiban valaki rosszul lett és orvosi ellátásra volt szüksége. Trump amint észlelte az esetet, empátiájáról tanúbizonyságot téve azonnal félbeszakította a beszédét.

Alább a videó az esetről:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Durva magyarellenes fenyegetések Kárpátalján + videó

Durva magyarellenes fenyegetések Kárpátalján + videó

Sok kárpátaljai lakos magyarellenes, uszító üzeneteket kapott a telefonjára olyan szövegekkel, hogy „késhegyre a magyarokkal”, „a magyarok Ukrajna ellenségei” - számolt be a Dunda György, a HírTV ungvári tudósítója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!