2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde 11:20

Külföld

Rengeteg embert és tankot veszítenek az ukránok az ellentámadás során

Halott lehet a hírszerzés vezetője. Ezt állítja egy volt ukrán parlamenti képviselő. Az állításait Kijev cáfolja. A harcok közben folytatódtak Bahmut közelében. Mindkét fél jelentős veszteségeket szenvedett el. Az ukránok megsemmisítettek egy lőszerraktárat a herszoni régió orosz ellenőrzésű részén.

  • Rengeteg embert és tankot veszítenek az ukránok az ellentámadás során

Vlagyimir Putyin az afrikai vezetőkkel folytatott tárgyaláson hangsúlyozta, Moszkva készen áll folytatni a tárgyalásokat. Az orosz elnök szerint az ukrán fél az, amely nem hajlandó egyeztetni a tűzszünetről és a békéről. Az afrikai politikusok nagyra értékelték Putyin elnök közvetlenségét.

Eközben Ukrajnában folytatódik az ellentámadás. A nyugati harcjárművekkel erősített ukrán alakulatok továbbra is lassan haladnak előre. Közben rengeteg embert és tankot veszítenek. Az oroszok ráadásul az utánpótlási vonalakat is aktívan támadják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!