2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Rakétatámadás ért egy ukrán lakóházat Kramatorszkban

Lakóépületbe csapódott egy rakéta Kramatorszkban, többen meghaltak, az épületből csak romok maradtak. Eközben a brit hadügyminisztérium továbbra is elkötelezett Ukrajna felfegyverzése mellett.

  • Rakétatámadás ért egy ukrán lakóházat Kramatorszkban

Pusztító rakétatámadást mért Kramatorszkra az orosz hadsereg. A töltet egy lakóépületet talált el, a robbanásban többen meghaltak. Moszkva egyelőre nem kommentálta a véres csapást. A Kreml korábban mindig azt hangoztatta, hogy hadseregük nem céloz civil célpontokra.

Az orosz offenzíva az elmúlt hetekben felgyorsult. A Föderáció előrehaladását pedig még Volodimir Zelenszkij sem tagadja.

Donald Trump szerint ugyanakkor a békére kellene koncentrálni a harc helyett. A korábbi amerikai vezető úgy fogalmazott, ha ő lenne az Egyesült Államok elnöke, ez a háború ki se robbant volna.

Joe Biden és a kormányon lévő amerikai baloldal azonban béketárgyalások helyett továbbra is Ukrajna felfegyverzésében, ezzel a konfliktus elnyújtásában gondolkozik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Marine Le Pen kész együttműködni Giorgia Melonival + videó

Marine Le Pen kész együttműködni Giorgia Melonival + videó

Minden korábban mértnél nagyobb arányban, már 17 százalékkal vezet a Marine Le Pen nevével fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés Emmauel Macron elnök liberális pártja előtt Franciaországban. A Híradóban Lille-ből kapcsoltuk tudósítónkat, Zöldhegyi Katalint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Prágában üléseznek pénteken a NATO külügyminiszterei + videó

Prágában üléseznek pénteken a NATO külügyminiszterei + videó

Prágában találkoznak pénteken a NATO külügyminiszterei azért, hogy előkészítsék a júliusi washingtoni csúcsot. Feltehetően a 100 milliárd eurós ukrajnai alap kérdése, illetve Ukrajna csatlakozása is téma lesz. A Híradóban, a NATO brüsszeli központjából kapcsoltuk Bugnyár Zoltánt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!