2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Külföld

Puzsér is elmondta véleményét a brüsszeli konzervatív konferencia letiltásáról + videó

Azzal, hogy blokád alá vették a NatCon-t, csak azt igazolták, hogy retteg tőlük a brüsszeli elit – mondta Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában.

  • Puzsér is elmondta véleményét a brüsszeli konzervatív konferencia letiltásáról + videó

Mint ismert: pár napja blokád alá vette a brüsszeli rendőrség a békepárti, migrációellenes Nemzeti Konzervatív Konferencia (NatCon) című konferenciát. A brüsszeli polgármester korábban az áram elvágásával fenyegetőzött annak érdekében, hogy a rendezvény félbeszakadjon, majd utasítást adott, amire hivatkozva a rendőrség kérte a rendezvény lefújását.

Puzsér Róbert szerint

„olyan, mintha maguk az illiberális erők rendelték volna ezt a rendőri intézkedést,

mert szépen alátámasztja azt, amit állítanak Brüsszelről, a globalizmusról és a liberálisokról, akik csak addig liberálisok, amíg egyetértesz velük. Amint nem értenek egyet velük, már rögtön nem annyira liberálisok, rögtön tilalmaznak és rendőröket küldenek.”

Úgy véli: 

ezzel mindent alátámasztottak, amit Orbán Viktor március 15-én a Nemzeti Múzeum lépcsőjén mondott.

„Azzal, hogy a brüsszeli rendőrség blokád alá veszi ezt a konferenciát, igazolja azt, hogy retteg tőlük a brüsszeli elit. Igazolja azt, hogy ők éppen a kapuk előtt állnak, és törik be a kapukat” – fogalmazott Puzsér, aki szerint azonban ezek az erők pontosan ugyanolyanok, mint az elit, csak épp az történik, hogy az elit egy része népnek adja ki magát.

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tűzszünetet ajánlott Putyin

Tűzszünetet ajánlott Putyin

A Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel zajló G7 csúcstalálkozóhoz igazítva Vlagyimir Putyin orosz elnök újra tűzszünetet ajánlott, feltételekkel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!