2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Putyin elvághatta a Wagner-vezér összeköttetését az orosz katonai vezetéssel

Fogynak az orosz rakéták - legalább is a brit hírszerzés szerint. Péntek hajnalban azonban újabb pusztító csapást mért Moszkva Ukrajnára, az elsődleges cél továbbra is az áramhálózat volt. Közben az ukrán elnök tanácsadója azt állítja: kifárasztják a Föderációt Bahmutban és két hónap múlva ellentámadásba lendülnek.

  • Putyin elvághatta a Wagner-vezér összeköttetését az orosz katonai vezetéssel

Két hónapon belül ellentámadást indíthatnak -ezt állítja az ukrán elnök tanácsadója. Mihajlo Podoljak azt mondta: Kimerítik az oroszokat Bahmutban, majd máshová összpontosítanak.

Kijelentéseit erősítheti, hogy a rettegett Wagner-csoport harcosai pár nappal ezelőtt elfoglalták a város keleti részét, de teljes győzelmet azóta sem tudtak elérni.

Eközben a Wagner csoport vezetője Jevgenyij Prigozsin, Vlagyimir Putyin utasítására nem kommunikálhat az orosz tisztviselőkkel. Putyin tart a Wagner csoport vezetőjének növekvő politikai befolyásától.

Az együttműködés egyre inkább rivalizálásba csap át. Prigozsin árulással vádolta az orosz védelmi minisztériumot, amiért nem szállítottak lőszert a csoportnak a bahmuti harcokhoz.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!