2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 15:10

Külföld

Posztot cserél a pénzügyminiszterrel a szlovák kormányfő

Pénzügyminiszterével cserél posztot a szlovák kormányfő. Igor Matovic a szlovák kormány munkáját megbénító koalíciós válságot kívánja megoldani a helycserével. A miniszterelnök bejelentését kedvezően fogadták a koalíciós partnerek. A szlovák kormány munkája a járványkezelésről vallott eltérő elképzelések miatt bénult meg. Bár a liberálisok ellenezték, a kormányfő mégis vásárolt orosz Szputnyik V vakcinát, hogy ezzel adjon lendületet az akadozó oltási kampánynak. A miniszterelnöki posztra felkért Eduard Heger pénzügyminiszter bejelentette, hogy elfogadja a kihívást.

  • Posztot cserél a pénzügyminiszterrel a szlovák kormányfő

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!