2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Külföld

Pokoli hőség van Görögországban, vasárnap 45 fok is lehet

A mediterrán országban biztonsági intézkedéseket is hoztak, a hőségre tekintettel az ország összes régészeti helyszíne, beleértve az athéni Akropoliszt is.

  • Pokoli hőség van Görögországban, vasárnap 45 fok is lehet

Szakértők az elmúlt ötven év legmelegebb júliusi hétvégéjére készülnek, vasárnap 45 fok is lehet. A várható újabb hőhullám miatt maximális elővigyázatosságra intett a görög miniszterelnök.

A turisztikai látványosságoknál lerövidítették a nyitvatartási időt, hogy megbirkózzanak az időjárással. A görög kulturális minisztérium bejelentette, hogy a nap legmelegebb óráiban minden régészeti lelőhelyet bezárnak, az intézkedés a tervek szerint vasárnapig tart.

"Rendkívüli hőséget tapasztaltunk Európában és azt látjuk, hogy a hőhullámok csúcsszezonja januártól augusztusig tart. Úgyhogy augusztusig mindenképpen folytatódik az extrém meleg" - mondta John Nairn, a Meteorológiai Világszervezet szakértője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!