2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Külföld

Perzselő hőhullám Görögországban

Amíg Németországban és a Benelux államokban a sok csapadék miatt, addig Athénban a tikkasztó hőhullámtól szenvednek az emberek. A görög fővárosban 41 fokot mértek, ezért napközben a legmelegebb időszakban még az Akropoliszt is lezárják négy órára. A mostani a harmadik hőhullám júliusban, és egyelőre nem tudni, hogy mikor lélegezhetnek fel a görögök és a turisták. A hőség és a pára különösen a nyugat- és észak-európai országból érkező vendégeket viseli meg. A következő napok sem hoznak enyhülést, sőt még melegebb is lehet. A Nyugat-Európából délkeletre haladó ciklon ugyanis elkerüli a Balkán félsziget déli részét.

  • Perzselő hőhullám Görögországban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!