2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Pénzmegvonással fenyegette a magyar kormányt az Európai Bizottság alelnöke

Pénzmegvonással fenyegette a magyar kormányt az Európai Bizottság alelnöke. Vera Jourová az osztrák Der Standard című lapnak adott interjújában elmondta, hogy a jogállamisági rendelet erős eszközt adott Brüsszel kezébe, amit Lengyelországgal és Magyarországgal szemben is alkalmazni fognak. Mint fogalmaz: ha a két ország nem tartja magát a Bizottság által kijelölt jogállamisági irányhoz, akkor nagyon sok pénzt fognak blokkolni. Jourová kifejti: adott esetben megállíthatják az uniós költségvetési kifizetéseket, ami az állami beruházásokat is érintheti. A Fidesz EP-képviselője az Európai Parlament plenáris ülésén elfogadhatatlannak nevezte Jourova fenyegetését.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó: A vakcinák jelentik az egyedüli megoldást a világjárvánnyal szemben

A vakcinák jelentik az egyedüli megoldást a világjárvánnyal szemben, ezért azt nem szabad ideológiai vagy politikai kérdésként kezelni. 2021. szeptember 24.

Egy év alatt nem történt előrelépés az uniós migrációs terv megvalósításában

Az Európai Bizottság alelnöke szerint nincs szükség stratégiára. 2021. szeptember 23.

Szijjártó: A Közel-Kelet és Közép-Európa biztonsága szorosan összefügg

A tárcavezető hangsúlyozta: folytatni kell a kapcsolatok normalizálását Izrael és az arab országok között. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Ittasak lehettek

A csütörtök délután történt anyagi káros balesetek okozóit, egy 71 éves svájci férfit és egy 55 éves bonyhádi nőt is előállították további mintavételre.

Demográfiai Csúcs

A Várkert Bazárhoz kapcsoltunk, ahol Pálinkás Petra követi a Demográfiai Csúcs konferenciát.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!