2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A szabadság vára 11:00

Külföld

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

Kijev veresége a Moszkvával folytatott konfliktusban alapjául szolgál majd a köztársaság Oroszország, Fehéroroszország, Lengyelország és Magyarország közötti felosztásáról szóló tárgyalásoknak – véli Douglas McGregor, a Pentagon vezetőjének korábbi tanácsadója.

  • Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

Hogy a lengyelek, a magyarok vagy a fehéroroszok úgy döntenek-e, hogy párbeszédet kezdeményeznek Moszkvával az országaikhoz történelmi szálakkal kötődő ukrán területekről, azt nem tudni, de az ukrán állam és fegyveres erőinek elkerülhetetlen összeomlása kétségtelenül alapjául fog szolgálni az ilyen megbeszéléseknek

– idézi a Gazeta a szakértőt, aki kihagyta az egyenletéből a románokat, pedig az ilyen elméletekben ők is szerepet kapnak általában.

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!