2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Külföld

Pedofilgyanús programokat is támogat Brüsszel

Egymilliárd forintnyi Erasmus+ összegből futnak az LMBTQ+ projektek.

  • Pedofilgyanús programokat is támogat Brüsszel

Az Európai Bizottság oldalán az Erasmus+ fül alatt lehet keresgélni a teljesített és jelenleg is zajló projekteket. Az LMBTQ+ (azaz angolul LGBTI+) címszóra szűrve 106 teljesített és 22 jelenleg is folyamatban lévő projektet találhatunk. A jelenleg futó 22 projektből egyet kivéve (mert az direkt módon nem fogalmazza meg céljául, hogy az LMBTQ+ jogokat vagy mozgalmiságot szeretné elősegíteni) jelentős EU-s pénzek jutnak ilyen programokra.

Tehát csak az Erasmus+ programból, csak az LMBTQ+ címszóra megjelenő  és jelenleg is futó projektek össztámogatása 2 429 266 euró, átszámítva közel egymilliárd forint, mindez persze az Európai Unió költségvetéséből.

 

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!