2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Parlamenti választást tartanak Dél-Koreában

koronavírus-járvány ellenére parlamenti választásokat tartanak Dél-Koreában. A járványügyi szabályokat szigorúan betartatják. Megmérik mindenki testhőmérsékletét, valamint csak szájmaszkban és eldobható kesztyűben lehet szavazni. A 44 millió szavazásra jogosult állampolgár több mint negyede élt az előzetes szavazás lehetőségével, vagyis pénteken és szombaton leadta a voksát. A választás nagy esélyese Mun Dzse In államfő pártja, a kormányon lévő szociál-liberális Demokrata Párt.

  • Parlamenti választást tartanak Dél-Koreában

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!