2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Páli fordulat Angela Merkelnél, a német kancellár nem kér a menekültekből

Európának nem szabad elkövetni olyan hibákat, mint a 2015-ös migrációs hullám idején - ezt az a német kancellár mondta az afganisztáni helyzet kapcsán, aki korábban tárt karokkal várta a bevándorlókat. Angela Merkel szerint elejét kell venni a tálibok elől menekülő emberek Európába történő beözönlésének. A politikus nem zárta ki annak a lehetőségét sem, hogy az ügy megvitatására rendkívüli európai uniós csúcsot hívnak össze. A francia elnök szintén aggodalmának adott hangot. Emmanuel Macron attól tart, hogy az afganisztáni helyzet miatt újabb bevándorlási hullámok érik el Európát.

  • Páli fordulat Angela Merkelnél, a német kancellár nem kér a menekültekből

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!