2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Ötven késszúrással gyilkolta meg keresztény hitre áttért feleségét egy migráns

Az elkövető, Dana Abdullah ráadásul korábban pedofil bűncselekményért ült börtönben. A gyilkosságra azért kerülhetett sor, mert a migráns illegálisan visszaszökött az Egyesült Királyságba - írja a 888.

  • Ötven késszúrással gyilkolta meg keresztény hitre áttért feleségét egy migráns

A helyi sajtó beszámolója szerint a pedofíliáért korábban elítélt Dana Abdullah brutálisan gyilkolta meg feleségét, Avan Najmadeent: október elsején az áldozat lakásán egy konyhakéssel ötvenszer megszúrta nőt. A törzsén és nyakán is érték késszúrások, az egyik a szívét is eltalálta.

A házaspár először 2011-ben érkezett Nagy-Britanniába, és négy gyermekük született. Abdullahoz aztán 2013-ban 15 hónapos börtönbüntetésre ítélték, miután megerőszakolt egy 13 éves kislányt. Büntetése letelte után visszatoloncolták Iránba.

A pedofil migráns azonban visszaszökött az Egyesült Királyságba. A hír hallatán a nő, Najmadeen (aki egyébként minden kapcsolatot megszakított a férfival) több alkalommal is lakhelyet váltott, hogy a migráns biztosan ne találhassa meg. Ez már csak azért is volt indokolt részéről, mert Najmadeen áttért a keresztény hitre, amiért a férfi halálosan megfenyegette őt.

A pár bevándorlási ügyeivel ugyanaz az ügyvéd foglalkozott, Abdullah legutóbb 2018 februárjában nyújtott be menedékkérelmet, amit elutasítottak. Szeptemberre minden fellebbezési lehetőségét kimerítette, ezért pedig bosszút esküdött felesége ellen. Meg is találta őt végül otthonában, ahol aztán brutálisan meggyilkolta őt.

Az anya négy gyermeket hagyott maga után.

Az édesanya nem ment délután az iskolába lányaiért, ekkor kezdtek el a tanárok gyanakodni. Abdullah mindeközben a rendőrségre ment, ahol azonban nemes egyszerűséggel azt mondta, hogy kitoloncolásra jelentkezett, mert elutasították a menedékkérelmét. A rendőrség emberei azonban őrizetbe vették a gyilkosság miatt.

A gyilkos migránst 19 év és 60 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Élőben közvetítjük a csíksomlyói búcsút + videó

Élőben közvetítjük a csíksomlyói búcsút + videó

A szombati nagymisét, amire több százezer zarándokot várnak, a Hír Televízió is élőben közvetíti. A műsorfolyam 11 órától indul, a 11:30-kor kezdődő misét honlapunkon, youtubeos csatornánkon és facebookos oldalunkon is élőben lehet követni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!