2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Külföld

Összefogtak hazánk ellen a kommunisták, szocialisták, zöldek és liberálisok + Videó

Szinte biztosan elmarasztalják Magyarországot a jövő héten az Európai Parlamentben Szájer József szerint.

A fideszes EP-képviselő úgy véli: a kommunisták és a szocialisták, illetve a zöldek és liberálisok megállapodtak, hogy Magyarország ellen szavaznak jövő szerdán. A hivatalos elmarasztalás nem azt jelenti, hogy eljárás indul Magyarországgal szemben. Az Európai Néppártban viszont arra számítanak, hogy a baloldali pártok egy ilyen eljárás megindítását is kezdeményezni fogják.

„Ugyan az Európai Néppárt a legnagyobb politikai erő a parlamentben, de még sincs meg a többsége, ha a kommunisták, a zöldek, a liberálisok és a szocialisták összefognak, akkor bármit el tudnak fogadni vele szemben. Erre volt példa az elmúlt években két-három alkalommal is. Ezt a fajta többségüket érvényesítették” – nyilatkozta a Hír TV-nek Szájer József.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!