2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Történelem a Maros sodrásában

Következik:

Napindító 04:00

Külföld

Oroszország sorsáról Soros részvételével döntöttek

A Magyar Nemzet által kérdezett politikai elemző szerint a 2024-es év nagyobb fordulatot fog hozni, mint a rendszerváltás.

  • Oroszország sorsáról Soros részvételével döntöttek

– A bolgár kormány az utóbbi időben annak kapcsán került címlapokra, hogy a Magyarország által vásárolt orosz gázra extraadót vetettek volna ki, ám ezután Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, hazánk megvétózza Bulgária belépését a schengeni övezetbe. Sikerült azóta rendezni a bolgár–magyar viszonyt?

– A különadókkal kapcsolatos probléma happy enddel végződött, a bolgár kormány ugyanis megijedt Szijjártó Péter külügyminiszter nyilvános figyelmeztetésétől, miszerint Magyarország megvétózza Bulgária schengeni tagfelvételét. Bojko Boriszov, a Polgárok Bulgária Európai Fejlődéséért (GERB) párt elnöke személyesen felhívta Orbán Viktor miniszterelnököt és meggyőzte, hogy a különadó téma nem kerül elő többé. Az igazság az, hogy a bolgár kormány egy bábfigura, egy gyarmat szuverenitás nélkül, és teljes egészében a Soros-szervezetek, valamint a Nemzeti Demokrata Intézet (NDI) irányítása alatt áll – utóbbi Soros Györggyel együtt finanszírozza az Amerika Bulgáriáért Alapítványt, amelyet a kormány összes tagja képvisel Nyikolaj Denkov miniszterelnökkel az élen.

Ezek az emberek gyűlölik Orbán Viktort, aki a Soros-szervezetek elleni küzdelmet szimbolizálja, kígyót-békát kiabálnak rá, ezért próbálta meg Szófia gazdasági oldalról megbüntetni Magyarországot a különadóval.

Az amerikai Demokrata Párt nem tudja megbocsátani Bojko Boriszovnak, hogy a Török Áramlatot megépíttette Bulgária területén – ezért nem ő a miniszterelnök, noha a legutóbbi választásokat megnyerte. A bolgár médiában nyilvánosan kijelentettem, hogy az amerikaiak még arra is képesek, hogy felrobbantsák a Török Áramlatot – ráfogva, hogy terrorcselekmény volt, hiszen Bulgárián keresztül sok migráns érkezik.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!