2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Külföld

Oroszország nem tart az Egyesült Államoktól, és kész folytatni a hadműveletet

Rendre meghiúsítják az ukránok ellentámadásait az oroszok a keleti és a déli frontvonalon - közölték moszkvai katonai források.

  • Oroszország nem tart az Egyesült Államoktól, és kész folytatni a hadműveletet

Eközben Vlagyimir Putyin elnök bejelentette, hogy készek folytatni a különleges hadműveletet, ettől pedig az Egyesült Államok sem tántorítja el a Föderációt. Ugyanakkor utalt arra is, hogy a Kreml továbbra is nyitott a fegyverszünetre és a békekötésre.

Személyes üzeneteket írnak a gránátokra az ukrán katonák a keleti fronton, mielőtt kilőnék őket az oroszokra. Donyeck térségében ismét több ellentámadást indítottak a megszálló csapatok ellen a kormányerők.

Moszkva közlése szerint azonban az összes akciót visszaverte az orosz hadsereg. A Kreml azt is hozzátette, hogy az ukránok harci tevékenysége sajnálatos módon arra elegendő csak, hogy civileket gyilkoljanak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!