2023. 03. 25. Szombat Irén, Irisz napja
Jelenleg a TV-ben:

Pajtakult

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Külföld

Oroszország nem tart az Egyesült Államoktól, és kész folytatni a hadműveletet

Rendre meghiúsítják az ukránok ellentámadásait az oroszok a keleti és a déli frontvonalon - közölték moszkvai katonai források.

  • Oroszország nem tart az Egyesült Államoktól, és kész folytatni a hadműveletet

Eközben Vlagyimir Putyin elnök bejelentette, hogy készek folytatni a különleges hadműveletet, ettől pedig az Egyesült Államok sem tántorítja el a Föderációt. Ugyanakkor utalt arra is, hogy a Kreml továbbra is nyitott a fegyverszünetre és a békekötésre.

Személyes üzeneteket írnak a gránátokra az ukrán katonák a keleti fronton, mielőtt kilőnék őket az oroszokra. Donyeck térségében ismét több ellentámadást indítottak a megszálló csapatok ellen a kormányerők.

Moszkva közlése szerint azonban az összes akciót visszaverte az orosz hadsereg. A Kreml azt is hozzátette, hogy az ukránok harci tevékenysége sajnálatos módon arra elegendő csak, hogy civileket gyilkoljanak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Emmanuel Macron és Ursula von der Leyen áprilisban Pekingbe utazik, hogy tárgyaljanak a kínai elnökkel. A francia elnök a kétnapos brüsszeli csúcs után tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: látogatásuk célja, hogy nyomást gyakoroljanak Hszi Csin-Pingre, hogy rávegye az orosz elnököt a háború lezárására.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Véget ért a kétnapos EU-csúcs

Véget ért a kétnapos EU-csúcs

Az első csütörtöki napon a tagállamok képviselői 1 millió darab tüzérségi lőszer küldéséről állapodtak meg Ukrajna számára egy éven belül. Hazánk ugyanakkor továbbra sem egyezett bele, hogy lövedékeket adjon Kijevnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!