2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Külföld

Óriási bosszúsággal indult a nap

Egy felsővezeték okozta hiba miatt több órára leállt az elővárosi vasútforgalom Sydneyben. A buszmegállóknál óriási sorok kígyóztak, sokan félnapos késéssel jutottak el a munkahelyükre.

Álló vonatok, több ezer várakozó utas. Egy felsővezeték meghibásodása miatt vesztegeltek az elővárosi vonatok Sydneyben. A városi vasúttársaság honlapja szerint a felsővezeték okozta a hibát, ám a helyi média tudósítása szerint az első vonat akadt bele a vezetékbe, és ez okozta a problémát. Az utasoknak buszra kellett szállniuk.

Sydney belvárosában óriási sorok kígyóztak a buszmegállóknál. A busztársaság azonban nem tudott elég gyorsan reagálni a kialakult helyzetre.


A többórás káosz után a hálózatot végül megjavították, így az agglomerációban lakók már várakozás nélkül tudtak hazajutni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!