2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

A herceg - Esterházy Pál 11:05

Külföld

Orbán Viktor: Több kihívás éri Európát, Magyarország azonban nem hagyja magát

Európát több kihívás éri egyidejűleg. A háború, a konfliktus nyomában járó gazdasági válság, az illegális és egyre erőszakosabb migráció, valamint a nyugati neomarxista ideológia terjedése - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kereszténydemokrata Internacionálé Panamavárosban zajló ülésén.

  • Orbán Viktor: Több kihívás éri Európát, Magyarország azonban nem hagyja magát

A kormányfő videókonferencia keretében vett részt az eseményen. Orbán Viktor hozzátette, le kell küzdeni a recessziót, és meg kell óvni a kontinens biztonságát. Felszólalását azzal zárta: a válságos időszakokban cselekedni kell és enyhíteni a bajt; Magyarország pedig biztosan nem hagyja magát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!