2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Külföld

Orbán Viktor: Több kihívás éri Európát, Magyarország azonban nem hagyja magát

Európát több kihívás éri egyidejűleg. A háború, a konfliktus nyomában járó gazdasági válság, az illegális és egyre erőszakosabb migráció, valamint a nyugati neomarxista ideológia terjedése - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kereszténydemokrata Internacionálé Panamavárosban zajló ülésén.

  • Orbán Viktor: Több kihívás éri Európát, Magyarország azonban nem hagyja magát

A kormányfő videókonferencia keretében vett részt az eseményen. Orbán Viktor hozzátette, le kell küzdeni a recessziót, és meg kell óvni a kontinens biztonságát. Felszólalását azzal zárta: a válságos időszakokban cselekedni kell és enyhíteni a bajt; Magyarország pedig biztosan nem hagyja magát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!