2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Külföld

Orbán Viktor miniszterelnök az uniós tagországok kormányfőivel egyeztetett

Több tagország miniszterelnökével is egyeztetett a csütörtöki rendkívüli európai uniós csúcstalálkozó előtt Orbán Viktor. A miniszterelnök videokonferencián tárgyalt a spanyol, a szlovák és az ír kollégájával, valamint az Európai Tanács elnökével is. A vezetők az ukrán-orosz háború kapcsán folytattak online tanácskozást. Orbán Viktor a megbeszélésen világossá tette, nem lehet szó arról, hogy Magyarország csatlakozzon az Oroszországból érkező gázra és olajra kivetett szankciókhoz.

  • Orbán Viktor miniszterelnök az uniós tagországok kormányfőivel egyeztetett

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!