2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Orbán Viktor: Elegünk van a migrációból! Elegünk van a háborúból! Elegünk van a genderpropagandából! + videó

A miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött egy rövid videót az Európai Parlamentben elmondott keddi nyilvános beszélgetésből.

  • Orbán Viktor: Elegünk van a migrációból! Elegünk van a háborúból! Elegünk van a genderpropagandából! + videó

„Elegünk van a migrációból! Elegünk van a háborúból! Elegünk van a genderpropagandából! Brüsszelben változás kell!”

– írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

„Létrehozták az úgynevezett kondicionalitási rendszert, a jogállamisági és kondicionalitási rendszert, amely végül a politikai zsarolás eszközének bizonyult. Ha nem úgy viselkedsz, ahogy elvárják, akkor nem kapsz pénzt. Ursula von der Leyen egyértelműen azt mondta, Magyarország a migrációs politika miatt nem kap pénzt. Magyarország a genderellenes politika miatt nem kap pénzt. Tehát ez politikai zsarolás.”

– fogalmazott a magyar miniszterelnök. Majd így folytatta Orbán Viktor:

„Most olyan vezetőink vannak az Európai Unióban, akik néhány saját maguk által kiválasztott nagy projekttel, mint például a zöld átmenet, az RFF-politika, a migráció, a háborúval és a szankciókkal mind megbuktak. Az Európai Unió jelenlegi vezetésének el kell mennie, és új vezetőkre van szükségünk! ”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!