2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 22:45

Külföld

Orbán Viktor: A jobboldal jövője most két nő kezében van + videó

  • Orbán Viktor: A jobboldal jövője most két nő kezében van + videó

Orbán Viktor a Le Point-nak öt pontban foglalta össze a közelgő uniós magyar elnökség programját. 

Az első a migráció. „Mi nem értünk egyet a jelenlegi paktummal, és több migránst szeretnénk megállítani, mint amennyit az lehetővé tesz” – jelentette ki a magyar miniszterelnök. Mint mondta: másodszor is, szeretnénk egy észszerű vitát látni az Ukrajna és Oroszország közötti háborúhoz való viszonyunkról. „Az, hogy azt mondjuk, »Vlagyimir Putyin nem győzhet«, nem elég” – emelte ki, és hozzátette, hogy tisztázni kell, hogy mennyibe kerül Európának a háború, és tisztázni kell a célokat.  

„Harmadszor, az Európai Unió sokáig azt állította, hogy a zöldátállás nem ellentétes az európai versenyképességgel, sőt növeli azt. Ennek egyértelműen az ellenkezője igaz. Újra kell gondolnunk ezt a zöldátmenetet, mielőtt megöli az iparunkat” – folytatta Orbán Viktor. Negyedik pontként arról beszélt, hogy fejleszteni kell Európa védelmi képességeit. 

Ha a biztonságunkat alapvetően az amerikaiak biztosítják, akkor nem lesz soha valódi stratégiai autonómiánk 

– jelentette ki. 

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!