2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Külföld

Orbán Balázs: A Republikánus pártban szövetségesként tekintenek Magyarországra + videó

Amíg Donald Trumpnak hívták az Amerikai Egyesült államok elnökét, addig béke volt. Egyebek mellett erről beszélt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a miniszterelnök politikai igazgatója.

  • Orbán Balázs: A Republikánus pártban szövetségesként tekintenek Magyarországra + videó

Amíg Donald Trump-nak hívták az Amerikai Egyesült államok elnökét, addig a világ számos pontján ami most sajnálatos módon lángokban áll addig béke volt. Donald Trump képes volt olyan békepolitikát folytatni amelynek keretében béke volt a közel keleten és béke volt Ukrajnában is.

Így fogalmazta meg Orbán Viktor amerikai látogatásának legfontosabb üzenetét a miniszterelnök politikai igazgatója. Orbán Balázs leszögezte: a világnak az lenne a legjobb, ha Donald Trump visszatérne és békét teremtene.

A republikánus párt hivatalos elnök jelöltje március 8-án az otthonában fogadta a magyar miniszterelnököt. Orbán Balázs elmondta, nagy megtiszteltetés volt Magyarország számára, hogy Donald Trump elsőként fogadta a magyar kormányfőt a külföldi miniszterelnökök közül.

A miniszterelnök politikai igazgatója hangsúlyozta: 

"A Biden adminisztráció részéről csak ideológiai ellenségeskedést tapasztalunk, ugye a demokratákhoz köthető körök a napnál is világosabb módon finanszírozzák a magyar baloldalt, a kormány politikai ellenfeleit, s ráadásul azokban a kérdésekben próbálnak velünk szemben koalíciókat létrehozni, amelyekben Magyarországon pártpolitikán túl mutató egység van."

A határokat le kell zárni az illegális migránsok előtt, a gender érzékenyítésnek nincs helye az iskolákban, értelmetlen háborúkba pedig nem szabad belesodródni. A liberális adminisztráció és a magyar emberek véleménye között jelenleg egyet nem értés van, amin változtatni kell - tette hozzá Orbán Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!