2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Ökumenikus szertartással emlékeztek az aradi vértanúkra Nagyváradon

Ökumenikus szertartással emlékeztek az aradi 13 vértanúra Nagyváradon. Az áhítaton hangsúlyozták: a magyarság tisztességből, becsületből, helytállásból kapott leckét a kivégzett Aradi 13-tól, akik 172 évvel ezelőtt megmutatták mit jelent, amikor valakinek fontosabb a szava, az esküje, mint az élete. Az RMDSZ Bihar megyei szervezete, a történelmi magyar egyházak képviselői és az emlékezők a hagyományokhoz hűen a templomból a nagyváradi születésű Nagysándor József emléktáblájához vonultak. A tábornok Nagyváradon töltötte ifjúkorát és végezte tanulmányai egy részét. A megemlékezés tiszteletadással zárult.

  • Ökumenikus szertartással emlékeztek az aradi vértanúkra Nagyváradon

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nőnek vallják magukat a spanyol rabok, hogy másik szárnyba kerüljenek

Nőnek vallják magukat a spanyol rabok, hogy másik szárnyba kerüljenek

Egyre több transz nemű rab lehet Spanyolországban. A büntetés-végrehajtási intézmények attól tartanak, hogy a férfi elítéltek közül egyre többen próbálják meg kihasználni a 16 éves kortól szabad nemváltást biztosító új transztörvényt, hogy átkerüljenek a lazábban őrzött női börtönökbe. A HírTV-t Spanyolországból Tóth Brigitta tudósította.
Orbán Viktor a Vatikánba utazott

Orbán Viktor a Vatikánba utazott

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Rómában lerótta kegyeletét Karl-Joseph Rauber bíboros-érsek, egykori budapesti apostoli nuncius ravatalánál - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!