2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Ő venné el Magyarország szavazati jogát, Bayer Zsolt is üzent neki

Petíciót indított Petri Sarvamaa képviselő, hogy függesszék fel a magyar kormány szavazati jogát a tagállamok tanácsában. Az ehhez szükséges 120 szavazat rekordgyorsasággal gyűlt össze.

  • Ő venné el Magyarország szavazati jogát, Bayer Zsolt is üzent neki

Miután megvan a kellő számú szignó, a finn néppárti EP-képviselőn és a házelnökön múlik, hogy mikorra születhet döntés az ügyben. A politikus azért indított petíciót, mert szerinte Magyarország túszul ejtette a többi 26 tagállamot azzal, hogy megvétózta az Ukrajnának nyújtott segélyt és a szankciókat.

Petri Sarvamaa képviselőről a Bayer show-ban is szó esett! Vajon Deutsch Tamás átadta neki Bayer Zsolt üzenetét? (A részlet az alábbi videóban megtekinthető 33.13-tól)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!