2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Külföld

November 8-tól beutazhatnak a megfelelő oltással rendelkezők Amerikába

USA

Joe Biden aláírta azt a rendeletet, amely november 8-tól feloldja a Kínára, Indiára, és Európa nagy részére vonatkozó több mint 18 hónapja érvényben lévő beutazási korlátozásokat. A Fehér Ház közleménye szerint beengedik azokat a turistákat, akik a koronavírus elleni védettséghez szükséges összes oltással rendelkeznek, vagy az indulást megelőző három napban készült teszt negatív teszttel rendelkeznek. Karanténkötelezettség nem lesz érvényben. A 18 év alatti gyermekek, valamint bizonyos egészségügyi problémákkal küzdő emberek mentesülnek az új oltási követelmények alól, de a repülőgép indulása előtti 24 órában készült negatív koronavírus-tesztet kell felmutatniuk.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!