2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Nógrádi György: Scholz nem engedi, hogy a legmodernebb német fegyvereket Ukrajnába vigyék

„Az amerikai politika alapja, hogy minél tovább tart a háború, annál több palagázt tud eladni” – fogalmazott a szakértő.

  • Nógrádi György: Scholz nem engedi, hogy a legmodernebb német fegyvereket Ukrajnába vigyék

Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő a 888 podcastjának vendégeként elemezte az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeit.

A műsor elején a szakértő néhány szó erejéig kitért az új, német kancellárokkal foglalkozó könyvére. Ezt követően Nógrádi áttért az orosz-német kapcsolatokra. Elmondta, ma az orosz-német kapcsolatok mélyponton vannak, azonban a német kancellár, ahol lehet, ott próbál tompítani. Kifejtette: Scholz nem engedi, hogy a legmodernebb német fegyvereket Ukrajnába vigyék. A szakértő azt is elmondta, hogy az USA el akarja húzni a háborút, mivel 

az amerikai politika alapja, hogy minél tovább tart a háború, annál több palagázt tud eladni”.

A szankciókkal kapcsolatban kiemelte: Magyarország az egyetlen ország, ahol megkérdezik a lakosság véleményét, hogy mit szól a szankciókhoz. „Teljesen nyilvánvaló, hogy az európai lakosság a szankciók ellen van” – tette hozzá. 

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Történelmi napnak nevezte a mai napot Ulf Kristersson svéd miniszterelnök, miután az Országgyűlés hétfőn ratifikálta országa NATO-csatlakozását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!