2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia

Következik:

Híradó 17:30

Külföld

Newsmax TV: A legtöbb amerikai tévécsatorna elhallgatja Joe Biden korrupciós ügyeit

A legtöbb amerikai tévécsatorna a demokratáknak kedvez, ezért hallgatják el Joe Biden elnökjelölt korrupciós botrányát. Ezt Emerald Robinson, az amerikai Newsmax hírtelevízió Fehér házi tudósítója közölte az amerikai elnökválasztásról készített műsorunkban. Joe Biden a gyanú szerint alelnöki befolyásával visszaélve intézte el, hogy fia igazgató legyen egy ukrán energetikai cégnél. Erre bizonyítékok is rendelkezésre állnak, de a legtöbb amerikai csatorna hallgat. A Newsmax TV azonban szabadon fog beszámolni a kampány kényesebb ügyeiről is – ezt ígérte amerikai partnerünk, a Newsmax TV fehér házi tudósítója.

 

Az amerikai választási kampánnyal a Hír TV részletesen foglalkozik. Hétköznaponként az este 10-kor kezdődő híradóban szakértőkkel és háttéranyagokkal számolunk be a legfontosabb amerikai fejleményekről.

Kapcsolódó tartalom:

USA 2020 – Elnökválasztás: Félrevezetőek lehetnek a közvélemény-kutatások

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!