2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Külföld

Newsmax TV: A legtöbb amerikai tévécsatorna elhallgatja Joe Biden korrupciós ügyeit

A legtöbb amerikai tévécsatorna a demokratáknak kedvez, ezért hallgatják el Joe Biden elnökjelölt korrupciós botrányát. Ezt Emerald Robinson, az amerikai Newsmax hírtelevízió Fehér házi tudósítója közölte az amerikai elnökválasztásról készített műsorunkban. Joe Biden a gyanú szerint alelnöki befolyásával visszaélve intézte el, hogy fia igazgató legyen egy ukrán energetikai cégnél. Erre bizonyítékok is rendelkezésre állnak, de a legtöbb amerikai csatorna hallgat. A Newsmax TV azonban szabadon fog beszámolni a kampány kényesebb ügyeiről is – ezt ígérte amerikai partnerünk, a Newsmax TV fehér házi tudósítója.

  • Newsmax TV: A legtöbb amerikai tévécsatorna elhallgatja Joe Biden korrupciós ügyeit

 

Az amerikai választási kampánnyal a Hír TV részletesen foglalkozik. Hétköznaponként az este 10-kor kezdődő híradóban szakértőkkel és háttéranyagokkal számolunk be a legfontosabb amerikai fejleményekről.

Kapcsolódó tartalom:

USA 2020 – Elnökválasztás: Félrevezetőek lehetnek a közvélemény-kutatások

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!