2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Nem akar az internetadóról spekulálni a digitális biztos

Neelie Kroes örül, hogy a magyar kormány visszavonta a tervezett internetadót. A most leköszönő Európai Bizottság digitális ügyekkel foglalkozó biztosa szóvivőjén keresztül nyilatkozott az ügyről.

Kroes a napokban élesen bírálta az új magyar adónem tervét, és tiltakozásra buzdított ellene. „A biztos asszony nagyon elégedett a magyar emberekkel, szerinte meghallották a hangjukat. Büszke arra, hogy az Európai Bizottság segíteni tudja az európai értékek és a digitális Európa megvédését. Nem lenne helyes most azon spekulálni, mi fog és mi nem fog történni a következő napokban, mert ezzel már a következő bizottságnak kell foglalkoznia. Az internet nagyon bonyolult és gyors, globális világ, ezért nagyon nehéz állami szinten szabályozni” – fogalmazott Ryan Heath, Neelie Kroes szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!