2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László 03:00

Külföld

Németország is légvédelmi rendszereket ad Ukrajnának

Légelhárító-rendszereket küld Ukrajnába Németország. A Gepárd-típusú eszközök szállítását a Ramstein légibázison jelentette be a német védelmi miniszter.

  • Németország is légvédelmi rendszereket ad Ukrajnának

Németország védelmi fegyverként írta le a Gepárdokat, a bejelentés szerint így segítenék Ukrajna légvédelmét. Kijev egyébként nem csak a németektől kap hasonló rendszereket, a brit kormány hétfőn Stromer-típusú járműveket ajándékozott Ukrajnának, amiket szintén légi célpontok ellen fejlesztett ki a brit hadsereg. A modern, nyugati berendezésekkel az ukrán légvédelem esélyei jelentősen javulhatnak az orosz légierővel szemben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!