2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 22:45

Külföld

Nem lehet megkerülni, hogy Orbán ne küldjön valakit, mert joga van hozzá

Este 6 órakor kezdődött az Európai Néppárt ülése Strasbourgban. A zárt ajtók mögötti tanácskozáson részt vesz Ursula von der Leyen megválasztott bizottsági elnök is. Az egyeztetésen meghallgatják a néppárti biztosjelölteket, köztük Trócsányi Lászlót.

  • Nem lehet megkerülni, hogy Orbán ne küldjön valakit, mert joga van hozzá

Zöldhegyi Katalin, a Hír TV tudósítója a Híradóban elmondta, hogy milyen a hozzáállás a magyar biztosjelölthöz azt jól mutatja, hogy Manfred Weber keddi sajtótájékoztatóján arról beszélt, korrekt eljárást kér Trócsányi Lászlónak, valamint kiemelte, nem lehet megkerülni, hogy Orbán Viktor ne küldjön valakit, mert joga van hozzá.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!