2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

StartStop

Következik:

Hírek 13:00

Külföld

Nem hagyja jóvá az Európai Bizottság a magyar helyreállítási tervet

Nem hagyja jóvá az Európai Bizottság a magyar helyreállítási tervet, amíg a kormány nem hajt végre igazságügyi reformot - nyilatkozta a jogérvényesülésért felelős uniós biztos az Eurologusnak. Didier Reynders szerint Magyarországon rendszerszintű problémák vannak a jogállamisággal, ezért a Bizottság kész minden eszközt, akár az uniós támogatások felfüggesztését is bevetni hazánkkal szemben. A biztos azután nyilatkozott, hogy az uniós intézmény kedden nyilvánosságra hozta a második jogállamisági jelentést. Varga Judit, igazságügyi miniszter hangsúlyozta: a brüsszeli testület zsarolásra használja a jogállamisági eszközt, a jelentés elkészítésére pedig nincs felhatalmazása az uniós szerződések szerint.

Újabban a gyermekvédelem miatt zsarolja Magyarországot a Bizottság! - Varga Judit Facebook-bejegyzése:

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Rossz helyzetben a CDU-CSU, erősödött az SPD

Angela Merkel 16 év kormányzás után távozik tisztségéből és visszavonul a politikától. 2021. szeptember 24.

Letartóztatták, majd szabadon engedték a volt katalán elnököt

Carles Puigdemont az Együtt Katalóniáért párt vezetőjeként 2017ben egyoldalúan kiáltotta ki Katalónia függetlenségét, majd elmenekült Belgiumba. 2021. szeptember 24.

Tévedésből koronavírus elleni vakcinákat adtak csecsemőknek

Az eset Törökországban történt, a török egészségügyi minisztérium eljárást indított az ügyben. 2021. szeptember 24.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!