2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Nem fertőződött meg a koronavírussal a Bécsben élő magyar nő

Nem fertőződött meg a koronavírussal a Bécsben élő magyar nő. Miháczi Beátánál légúti fertőzést diagnosztizáltak az osztrák orvosok. Közben Tenerifén két hétig még biztosan karanténban maradnak a lezárt szálloda vendégei, köztük az öt magyar turista is.

  • Nem fertőződött meg a koronavírussal a Bécsben élő magyar nő

 

Negatív lett a Bécsben élő magyar nő eredménye, nem fertőződött meg a koronavírussal. Miháczi Beátát az osztrák főváros egyik kórházában vizsgálták, miután velencei útjáról visszatérve belázasodott, és az elmondott tünetei alapján kórházba szállították.

A Kanári-szigeteken karantén alá helyeztek egy egész szállodát. A nyaralás így öt ott tartózkodó magyarnak is pokollá változott.

A nyaralók egy része arról számolt be, hogy a lezárásról egy levélből értesültek. Egy cetlit bújtatottak át az ajtó alatt, amiben arról értesítették őket, hogy a hotelt lezárták és a szobában kell maradniuk.

A turisták arra panaszkodnak, hogy senki nem tudatja velük mi vár rájuk és meddig tart pontosan a lezárás. Az emberek elsősorban amiatt aggódnak, hogy a karanténban nagyobb eséllyel kapják majd el a vírust.

A hotel környékét rendőrök lepték el és minden bejáratot lelakatoltak.

A Hír Televízió megkeresésére egy kint élő magyar arról számolt be, hogy a szigeten túlnyomórészt minden a normális kerékvágásban van. Kedden azonban már nem lehetett vizet és lisztet kapni az áruházakban.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Habár a Világ Kultúráinak Háza irodalmi díjának zsűrije mesterműnek, sőt a legjobbnak minősítette Nádas Péter író Rémtörténetek című kötetét, úgy tűnik a magyar író azért részesülhetett rangos elismerésben, mert fehér - derül ki a prae.hu. elemző cikkéből, melyet az Index szemlézett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Már nincs életveszélyben Robert Fico

Már nincs életveszélyben Robert Fico

Robert Fico, a meglőtt szlovák kormányfő a legrosszabbon túl van, már nincs életveszélyben - közölte vasárnap Robert Kalinák szlovák miniszterelnök-helyettes, védelmi miniszter.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!