2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 11:00

Külföld

Egy cetliből tudták meg, hogy nem hagyhatják el a hotelszobát

Nem tudják mi lesz velük a Tenerifén karanténba helyezett magyarok. A nyaralók egy része azt mondta csak egy cetlit csúsztattak be az ajtajuk alatt, amiben közölték nem hagyhatják el a szállodát. A Bécsben kórházba került magyar nő pedig délután tudja meg hogy elkapta-e a koronavírust.

  • Egy cetliből tudták meg, hogy nem hagyhatják el a hotelszobát
 
Ilyen levelet kaptak a szálloda lakói arról, hogy karantén alá helyezték az épületet.
 

Egymástól próbálnak információt szerezni a Tenerifén karantén alá helyezett szálloda lakói.

A nyaralók egy része arról számolt be, hogy a lezárásról egy levélből értesültek. Egy cetlit bújtattak át az ajtó alatt, amiben arról értesítették őket, hogy a hotelt lezárták és a szobában kell maradniuk.

A turisták arra panaszkodnak, hogy senki nem tudatja velük mi vár rájuk és meddig tart pontosan a lezárás. Az emberek elsősorban amiatt aggódnak, hogy a karanténban nagyobb eséllyel kapják majd el a vírust.

A hotel környékét rendőrök lepték el és minden bejáratot lelakatoltak.

A Kanári-Szigetek fővárosában azután helyezték vesztegzár alá az egész hotelt, miután egy olasz férfiról és feleségéről kiderült, hogy koronavírussal fertőződött meg. Azóta azonban már másik két olasz vendég szervezetében is kimutatták a betegséget. Egy helyi orvosi csapat teszteli a csaknem ezer turistát. A Külügyminisztérium tájékoztatása szerint öt magyar is van a hotelben. A szálloda megkeresésünkre egyelőre nem reagált.

Egy magyar nő, Miháczi Beáta egy bécsi kórházban várja a vírusteszt eredményét, ami délutánra készülhet el.

Elmondása szerint belázasodott, ezért felhívta az ügyeleti telefonszámot. Miután felsorolta tüneteit, azonnal kórházba szállították.

Ausztriában jelenleg két fertőzöttről tudnak.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!