2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - A kenguru 17:30

Külföld

Nehezen dolgozza fel a nyugat Orbán Viktor beszédét

Guy Verhofstadt szokásához hűen elsőként kritizálta a miniszterelnök dallasi beszédét. A hazánkat előszeretettel elítélő Európai parlamenti képviselő úgy véli, Putyin csapatai összefogtak, hogy elvégezzék azt, amit az orosz politikus nem tudott, vagyis: megosztani a szabadságért és demokráciáért harcolókat. Twitter bejegyzése szerint Magyarország, az Egyesült Államok és Oroszország közösen akarják eldönteni Ukrajna sorsát. Az amerikai liberális TV, a CNN is azonnal reagált a beszédre, hírportálukon hivatkozás nélkül leszögezték, hogy az Orbán-kormány megszorította a demokratikus intézményeket. A hazánkat előszeretettel elítélő Európai parlamenti képviselő úgy véli, Putyin csapatai összefogtak, hogy elvégezzék azt, amit az orosz politikus nem tudott, vagyis: megosztani a szabadságért és demokráciáért harcolókat. Twitter bejegyzése szerint Magyarország, az Egyesült Államok és Oroszország közösen akarják eldönteni Ukrajna sorsát. Az amerikai liberális TV, a CNN is azonnal reagált a beszédre, hírportálukon hivatkozás nélkül leszögezték, hogy az Orbán-kormány megszorította a demokratikus intézményeket.

  • Nehezen dolgozza fel a nyugat Orbán Viktor beszédét

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb megszorítások Németországban

Újabb megszorítások Németországban

Ősztől nem fűtetők 19 fokos hőmérséklet fölé a németországi középületek. A berlini kormány legújabb megszorító intézkedésével a cél ismét a spórolás.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!