2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Nehezen dolgozza fel a nyugat Orbán Viktor beszédét

Guy Verhofstadt szokásához hűen elsőként kritizálta a miniszterelnök dallasi beszédét. A hazánkat előszeretettel elítélő Európai parlamenti képviselő úgy véli, Putyin csapatai összefogtak, hogy elvégezzék azt, amit az orosz politikus nem tudott, vagyis: megosztani a szabadságért és demokráciáért harcolókat. Twitter bejegyzése szerint Magyarország, az Egyesült Államok és Oroszország közösen akarják eldönteni Ukrajna sorsát. Az amerikai liberális TV, a CNN is azonnal reagált a beszédre, hírportálukon hivatkozás nélkül leszögezték, hogy az Orbán-kormány megszorította a demokratikus intézményeket. A hazánkat előszeretettel elítélő Európai parlamenti képviselő úgy véli, Putyin csapatai összefogtak, hogy elvégezzék azt, amit az orosz politikus nem tudott, vagyis: megosztani a szabadságért és demokráciáért harcolókat. Twitter bejegyzése szerint Magyarország, az Egyesült Államok és Oroszország közösen akarják eldönteni Ukrajna sorsát. Az amerikai liberális TV, a CNN is azonnal reagált a beszédre, hírportálukon hivatkozás nélkül leszögezték, hogy az Orbán-kormány megszorította a demokratikus intézményeket.

  • Nehezen dolgozza fel a nyugat Orbán Viktor beszédét

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!