2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Külföld

Nehéz két hét előtt áll Írország és Nagy Britannia

Az ír kormányfő szerint nem valószínű, hogy Nagy-Britannia rendezetlenül lépjen ki az Európai Unióból.

  • Nehéz két hét előtt áll Írország és Nagy Britannia

Leo Varadkar a BBC-nek adott interjújában a következő két hetet rendkívül bizonytalan időszaknak nevezte mindkét ország számára. A politikus úgy véli, hogy Nagy-Britannia végül vagy a tagállamokkal kötött megállapodás szerint távozik az Európai Unióból, vagy elhalasztja ennek időpontját. A szigetország tagsága a tervek szerint március 29-én szűnik meg

Az Európai Unió is kész további garanciákat adni Londonnak, hogy megkönnyítse a Brexit megállapodás elfogadását a brit parlamentben - közölte az uniós főtárgyaló. Michel Barnier azt mondta: éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy kellő biztosítékot találjanak. A politikus kiemelte: a britek március 12-ig szavazhatnak az uniós garanciákról. Hozzátette: a labda most London térfelén pattog. Barnier a jövő héten tárgyal a Brexit-ügyi államtitkárral és az igazságügy-miniszterrel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!