2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 00:05

Külföld

NAÜ: Irán újra megsértette az atomalkut

  • NAÜ: Irán újra megsértette az atomalkut

Irán újabb, modernebb urándúsító centrifugákat állított üzembe - olvasható a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség jelentésében.

Ezzel a perzsa állam újra megsértette az iráni atomprogramról szóló 2015-ös megállapodást. Iránnak ugyanis csak kisebb hatásfokú eszközöket szabadna használnia.

Teherán február 23-tól korlátozza az együttműködést a nemzetközi szakértőkkel, ugyanakkor azt állítja, hogy nem atomfegyver gyártására törekszik, nukleáris programja kizárólag békés célokat szolgál.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!