2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Külföld

Napokig csak metamfetaminon élt a mészárlást megelőzően

Négy napig nem aludt és kábítószert szedett az a férfi, aki lemészárolta családtagjait Coloradóban. A lövöldözés ugyanabban a városban történt, ahol tavaly a Batman film bemutatóján 12 embert ölt meg egy ámokfutó.

Négy napig nem aludt és kábítószert szedett az az amerikai férfi, aki családtagjaival végzett szombaton Coloradóban. A 33 éves férfi három embert ölt meg, köztük az édesapját. A felesége el tudott menekülni, ő értesítette a rendőröket. Az egyenruhások hat órán át tárgyaltak a férfival, aki elbarikádozta magát, végül lelőtték. Az eset ugyanabban a városban történt, ahol tavaly a Batman film bemutatóján 12 embert ölt meg egy ámokfutó.

Este 9-től hajnali 3-ig győzködték a megadásról a coloradói rendőrök azt a férfit, aki rokona házában barikádozta el magát. Mire a rendőrök kiértek, a 33 éves elkövető már agyonlőtte három családtagját. Egy nő tudott elmenekülni, aki állítólag a felesége volt.

A rendőrök szerint a férfi zavarodott volt, tárgyalás közben többször rájuk csapta a telefont, és a hangosbeszélőn adott utasításokat se követte. Öt óra elteltével rálőtt a rendőrökre, akik először nem viszonozták a tüzet.

– Tovább próbáltuk győzködni, hogy adja meg magát – közölte Cassidee Carlson rendőrségi szóvivő, hozzátéve: aztán egy emeleti ablakhoz ment, és másodszor is rálőtt a rendőrökre, akik ezúttal visszalőttek és eltalálták a gyanúsítottat – mondta a hatóság munkatársa.

Névtelen rendőrségi forrásra hivatkozva több amerikai lap azt írja, hogy az elkövető az akció előtt négy napig metamfetaminnal tartotta ébren magát. Korábban illegális fegyvertartás miatt is elítélték, viszont több internetes oldalon hívő kereszténynek vallotta magát. A mostani lövöldözés alig öt kilométerre volt a tavaly nyári ámokfutás helyszínétől. Az aurorai moziban akkor 12 emberrel végzett rendőrnek öltözött férfi a Batman film bemutatóján.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!