2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Nagyon fontos feladatok várnak Trócsányi Lászlóra

Magyarország szempontjából fontos megbízást, a bővítés felügyeletét kaphatja Trócsányi László az új Európai Bizottságban. Ursula von der Leyen bizottsági elnök javaslata ellentmond azoknak a kiszivárogtatásoknak, amelyek szerint a bírálatok miatt súlytalan posztot kap a magyar biztos. A Hír TV brüsszeli tudósítója, Zöldhegyi Katalin Híradónkban elmondta, a bővítéspolitikáért felelős pozíció azt is tükrözi, hogy Ursula von der Leyen komolyan veszi a nyugat-balkáni bővítést.

  • Nagyon fontos feladatok várnak Trócsányi Lászlóra

Egy komoly külpolitikai portfolióról van szó. Ha Trócsányi László átmegy a parlamenti szakbizottsági meghallgatáson, akkor Josep Borrell uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselővel fog együtt dolgozni és feladati közé fog tartozni a csatlakozási tárgyalások megkezdése Albániával és Észak-Macedóniával, kapcsolatépítés Szerbiával Ukrajnával, illetve a keleti partnerség ügye – mondta el Zöldhegyi Katalin.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!