2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Nagyon félresikerült a kivégzés

Tíz perc helyett két óráig tartott egy kivégzés az Egyesült Államokban.

Az arizonai főügyészség tájékoztatása szerint a kétszeres gyilkosságért elítélt Joseph Wood halálának beálltát 1 órával és 57 perccel a kivégzés megkezdése után állapították meg. Az állam kormányzója azonnali vizsgálatot rendelt el, ugyanakkor kijelentette: a férfi a szemtanúk és az orvosi jelentések szerint sem szenvedett.

Az idén ez volt a harmadik olyan méreginjekcióval végrehajtott halálos ítélet, amely félresikerült: januárban egy ohiói elítélt kivégzése 26 percig húzódott el, áprilisban pedig szívroham végzett egy oklahomai halálraítélttel, miután a méreg beadásakor szétrepedt a vénája.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!