2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Moszkvában újra szigorítanak

Moszkvában betiltották az 500 fősnél nagyobb bel- és kültéri rendezvényeket a járványhelyzet romlása miatt. A tilalom nem vonatkozik majd azokra a létesítményekre, ahol "koronavírus-mentes övezetet" tudnak majd kialakítani. Ezekre a helyekre csak a beoltott, a betegségen átesett vagy három napnál nem régebbi negatív PCR-teszttel rendelkezők léphetnek be. Az érintettek úgynevezett QR-kóddal tudják majd igazolni, hogy egészségesek, ezért a vendéglátóipari egységeknek QR-kód leolvasót kell beszerezniük. Bár Oroszországban több oltást is gyártanak, az átoltottság ennek ellenére még csak 13%-os.

  • Moszkvában újra szigorítanak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!