2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Minden lépéssel megszakad a szív: Fülöp támogatta unokáit Diana temetésén, most az ő koporsója után kell vonulniuk

Szomorú párhuzam: Vilmost és Harryt éppen Fülöp herceg támogatta édesanyjuk temetésén. Most pedig a nagyapjuk koporsója mögött kell vonulniuk.

Diana hercegnő borzalmas autóbalesetben vesztette életét 1997. augusztus 31-én. A hír az egész világot megrázta, a temetését pedig több millióan követték a televízióban és a helyszínen is. Nem lehetett könnyek nélkül nézni, ahogy Diana két fia, Vilmos és Harry szótlanul, fejet hajtva lépked a hercegnő koporsója mögött.

A két fiú mellett pedig nem más, mint Fülöp herceg lépdelt, aki támaszt nyújtott az összetört fiúknak, akik a pozíciójuk miatt még a fájdalmukat sem mutathatták ki.

Szombaton pedig a két herceg ismét egy fájdalmas sétára kényszerül, ugyanis utolsó útjára kell kísérniük Fülöp herceget.

 

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!