2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Külföld

Minden lépéssel megszakad a szív: Fülöp támogatta unokáit Diana temetésén, most az ő koporsója után kell vonulniuk

Szomorú párhuzam: Vilmost és Harryt éppen Fülöp herceg támogatta édesanyjuk temetésén. Most pedig a nagyapjuk koporsója mögött kell vonulniuk.

  • Minden lépéssel megszakad a szív: Fülöp támogatta unokáit Diana temetésén, most az ő koporsója után kell vonulniuk

Diana hercegnő borzalmas autóbalesetben vesztette életét 1997. augusztus 31-én. A hír az egész világot megrázta, a temetését pedig több millióan követték a televízióban és a helyszínen is. Nem lehetett könnyek nélkül nézni, ahogy Diana két fia, Vilmos és Harry szótlanul, fejet hajtva lépked a hercegnő koporsója mögött.

A két fiú mellett pedig nem más, mint Fülöp herceg lépdelt, aki támaszt nyújtott az összetört fiúknak, akik a pozíciójuk miatt még a fájdalmukat sem mutathatták ki.

Szombaton pedig a két herceg ismét egy fájdalmas sétára kényszerül, ugyanis utolsó útjára kell kísérniük Fülöp herceget.

 

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hajószerencsétlenség történt a Níluson

Hajószerencsétlenség történt a Níluson

Elsüllyedt egy munkásokat szállító komphajó vasárnap a Níluson, Kairó közelében, és a balesetben legalább három ember meghalt - közölte az egyiptomi egészségügyi minisztérium.
Orosz bombatámadás érte Ukrajna keleti részét + videó

Orosz bombatámadás érte Ukrajna keleti részét + videó

Irányított légitámadást indított Donyeck régiója ellen Oroszország. A támadásban megrongálódott egy pályaudvar és a környező lakóházak. Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentette, hogy az orosz csapatok folytatják az előrenyomulást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!