2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Külföld

Migrációellenes tüntetés Szabadkán

A HírTV tudósítója, Agárdi Gábor jelentkezett Szabadkáról, ahol nem sokkal ezelőtt ért véget a sokadik migrációellenes tüntetés.

  • Migrációellenes tüntetés Szabadkán

A migránsok elleni határvédelem szigorítását követelik a tüntetők Szabadkán. Híradónk tudósítója a helyszínről arról számolt be, hogy a tömeg azt kéri a hatóságoktól, hogy ne engedjen be további illegális bevándorlókat Szerbiába. A délután kezdődött tüntetés egyébként békésen zajlott, az emberek az állam intézkedéseit sürgették, így például nagyobb rendőri jelenlétet akartak azokon a területeken, ahol migránsok vannak és azt, hogy azok maradjanak a befogadóközpontokban.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!