2023. 02. 04. Szombat Ráhel, Csenge napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Külföld

Migrációellenes tüntetés Szabadkán

A HírTV tudósítója, Agárdi Gábor jelentkezett Szabadkáról, ahol nem sokkal ezelőtt ért véget a sokadik migrációellenes tüntetés.

  • Migrációellenes tüntetés Szabadkán

A migránsok elleni határvédelem szigorítását követelik a tüntetők Szabadkán. Híradónk tudósítója a helyszínről arról számolt be, hogy a tömeg azt kéri a hatóságoktól, hogy ne engedjen be további illegális bevándorlókat Szerbiába. A délután kezdődött tüntetés egyébként békésen zajlott, az emberek az állam intézkedéseit sürgették, így például nagyobb rendőri jelenlétet akartak azokon a területeken, ahol migránsok vannak és azt, hogy azok maradjanak a befogadóközpontokban.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!