2023. 02. 04. Szombat Ráhel, Csenge napja
Jelenleg a TV-ben:

Riksaláz

Következik:

Poltikai hobbista 04:20

Külföld

Migráció: Eu-forráselvonással fenyegetik Magyarországot

Bár jelentősen csökkent az Európai Unióba – és hazánk területére – lépő illegális bevándorlók száma a migrációs válság óta, az év végén mindössze néhány hét leforgása alatt több mint négyezer határsértőt tartóztattak fel a magyar hatóságok - ezt írja a Magyar Nemzet. A Berliner Morgenpost pedig arról számolt be: az EU-ban négy éve most először ismét emelkedik a menedékjogi kérelmek száma. Legtöbben szíriaiak, afgánok és venezuelaiak. A luxemburgi külügyminiszter a Der Spiegel német lapnak azt mondta: a migránsokat be nem fogadó tagállamoktól meg kellene vonni az uniós támogatásokat. A Magyar Nemzet felidézi: Magyarország és Lengyelország mellett Csehország a 2015-ös szétosztásról, vagy kvótáról szóló vita kezdete óta visszautasítja az EU ilyen irányú elképzelését.

  • Migráció: Eu-forráselvonással fenyegetik Magyarországot

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!