2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Michel Barnier az EU teljes támogatásáról biztosította Írországot

Az Európai Unió teljes támogatásáról biztosította Írországot hétfőn Dublinban az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója. Michel Barnier a brit uniós tagság megszűnéséről szóló rendkívüli EU-csúcs közeledtével figyelmeztetett arra, hogy a megállapodás kiválás esetén a közösség nem kezd kereskedelmi tárgyalásokat az Egyesült Királysággal, ameddig nem oldották meg az ír határ ellenőrzésének kérdését.

  • Michel Barnier az EU teljes támogatásáról biztosította Írországot

Barnier reményét fejezte ki, hogy a kormányzó brit Konzervatív Párt és a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt közötti válságtárgyalások eredményesek lesznek, és lehetővé teszik a "rendkívül gyors" haladást a jövőbeni kapcsolatok alakításában. "Sokkal, de sokkal nagyratörőbbek is lehetnénk", ami jövőbeni viszonyrendszert illeti az Egyesült Királysággal - fogalmazott a Leo Varadkar ír kormányfővel tartott sajtótájékoztatón.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!