2022. 08. 09. Kedd Emőd napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Merkel és Laschet is választási részvételre buzdította a németeket

Szavazásra biztatott minden németet Angela Merkel kancellár egy nappal a választások előtt. A szövetségi kormányfő szerint az ország csak akkor lehet sikeres, ha a kereszténydemokrata pártok nyerik a voksolást. A CDU-CSU kancellárjelöltje arra hívta fel az emberek figyelmét, hogy ne dőljenek be egy baloldali-zöld összefogásnak.

  • Merkel és Laschet is választási részvételre buzdította a németeket

A németországi választásokkal kiemelten foglalkozunk ma este, 20 órától Napi aktuális extra: Németország választ című műsorunkban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!