2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Merénylet történt Göteborg egyik forgalmas utcájában

Kézigránátos merénylet történt a dél-svédországi Göteborg egyik forgalmas utcájában péntek hajnalban. A fegyvert egy lépcsőház bejáratához dobhatták, egyelőre ismeretlen tettesek. Sérültekről nincs információ, a környéket teljesen lezárták.

  • Merénylet történt Göteborg egyik forgalmas utcájában

Hajnali 4 óra körül nagy erejű detonáció rázta meg Göteborg belvárosát. Sajtóértesülések szerint kézigránátot dobtak egy szórakozóhely bejáratára. Szerencsére senki sem sérült meg, és az esettel összefüggésben eddig még senkit sem vettek őrizetbe. Az idén eltelt bő egy hónapban elképesztő erőszakhullám söpört végig Svédországon.

A HírTV-t Bugnyár Zoltán tudósította Svédországból.

KAPCSOLÓDÓ:

Napindító - Rendkívüli: Újabb robbantás Stockholmban

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!