2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Menetrendszerűen érkezett az új Biden-baki

Újabb videófelvétel látott napvilágot Joe Bidenről, melyen egy általa gyakran ismételgetett sztorit mesél Hszi Csin-pingről. Az elnök arról beszél, hogy a volt elnök – Barack Obama, igaz, a nevét egyszer sem említi – kérte arra, hogy igyekezzen jól kiismerni Hszi Csin-pinget.

  • Menetrendszerűen érkezett az új Biden-baki

Amikor alelnök voltam, az elnök, ööö, az én elnököm azt mondta nekem, hogy azt akarja, hogy megismerjem Hszi Csin-pinget, mert egyértelmű volt, hogy ő lesz Oroszország – ööö, Kína feje” – fogalmaz Biden, aki ezután azzal folytatta beszédét, hogy 17 ezer mérföldet (!) utazott együtt a kínai elnökkel az Egyesült Államokban és Kínában is. Biden egy téves mesét is megosztott a közönséggel egy Hszivel folytatott beszélgetésről a tibeti fennsíkon – ahol még soha nem jártak együtt.

Az idézett videó iDE kattintva tekinthető meg. 

Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!